Sebastian Ghita anunta o noua formatiune de stanga: Partidul Progres Romania, un partid de oameni tineri, nu de BOSOROGI COMUNISTI

0
3

Sebastian Ghita a declarat, marti, ca numele partidului pe care il va infiinta va fi “Partidul Progres Romania”. Ghita sustine ca viitoarea formatiune se va axa pe resursa umana tanara, potrivit Hotnews.

Acest partid va avea o serie de programe dedicate tinerilor, Sebastian Ghita citand in acest sens obligatia companiilor care participa la licitatii publice de a angaja tineri.

In ceea ce il priveste pe Victor Ponta, acesta nu va rezista la PSD daca nu va prezenta un partid de oameni tineri, si nu de "bosorogi comunisti".

"Cu voia sa si voia lui Dumnezeu, domnul Ponta va trebui sa livreze un partid nu de bosorogi comunisti, ci de oameni tineri, de stanga, care sa reprezinte viitorul. Nu va mai putea domnul Ponta sa reziste public, atat timp cat nu-si prezinta echipa si are, slava Domnului, oameni ok", a spus Sebastian Ghita pentru DCNews.

"Am dat drumul unui sondaj pe Facebook si au fost mai multe focus-grupuri si o serie de sondaje. Astazi, in pole-position pentru denumirea unei structuri si pentru a incepe sa strangem semnaturi este denumirea 'Progres'. Asadar, propunerea mea pentru noua structura va fi sa o indreptam catre ceea ce astazi denumim 'progresism'", a mai spus Sebastian Ghita, potrivit Ziare.com.

Ghita a vorbit si despre construirea efectiva a "Partidul Progres Romania".

"Probabil ca ne va lua o luna de zile sa strangem 25.000 de semnaturi. 1 martie e o tinta pentru data cand ne vom prezenta la tribunal cu semnaturile si cu statutul. Si vom incerca sa nu ne prezentam cu 25.000 de semnaturi, ci cu un numar mult mai mare, care sa ne dea dreptul sa speram ca, in 2016, dupa ce reusim sa convingem si cativa medici in tara si cativa profesori si cativa angajati din multinationale si cativa mici capitalisti romani sa se alature structurii acesteia si, cand vom pune niste idei pe piata, in momentul acela sa fim in stare sa luam 5% si sa intram in Parlament", a mai explicat deputatul.

Sebastian Ghita a anuntat la finalul lunii noiembrie 2014, dupa ce a demisionat din PSD, ca din ianuarie va incepe strangerea de semnaturi pentru un nou partid politic de stanga.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!