Sef in Oficiul de Cadastru, retinut pentru coruptie

0
5

Procurorii DNA l-au retinut, joi, pe seful Biroului Resurse Umane din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti. Iulian Bocse este acuzat de luare de mita, potrivit Romania Libera.

Concret, Bocse ar fi cerut 15.000 de euro pentru a ajuta o persoana sa promoveze un concurs organizat in septembrie 2014. Bocse ar fi primit 5.000 de euro din suma ceruta.

Anchetatorii urmează să ceară, vineri, Tribunalului Bucureşti, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Iulian Bocşe.

În acelaşi dosar sunt urmăriţi penal, în stare de libertate, Dan Constantin Cuzuc, pentru dare de mită şi instigare la abuz în serviciu, şi Simona Elena Toader, pentru complicitate la dare de mită şi la instigare la abuz în serviciu, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Potrivit ordonanţei de reţinere, Iulian Bocşe a pretins de la Dan Constantin Cuzuc suma de 15.000 de euro, în schimbul favorizării Simonei Toader la un concurs de promovare organizat în septembrie 2014. Din această sumă, Iulian Bocşe a primit de la Cuzuc aproximativ 5.000 de euro.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!