Sefa serviciului de resurse umane din Primaria Sectorului 2 a fost arestata preventiv

0
8

Sefa Serviciului resurse umane din Primaria Sectorului 2, Daniela Nastase, a fost arestata preventiv. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva si poate fi contestata, potrivit Hotnews.

"In noiembrie 2014, la propunerea unei persoane, denuntator in cauza, Daniela Nastase a acceptat ca, in schimbul sumei de 11.000 euro, sa intervina pe langa un alt functionar din aceeasi institutie, angajat la Serviciul spatiu locativ, pentru ca acesta sa inregistreze cinci dosare pentru solicitarea de apartamente ANL ale unor persoane recomandate de denuntator, fara ca solicitantii sa fie prezenti personal, asa cum impun dispozitiile legale. Pentru acest serviciu, inculpata Nastase intentiona sa ofere celuilalt functionar 1.000 din cei 11.000 euro", se arata intr-un comunicat transmis joi de DNA.

Procurorii anticoruptie precizeaza ca in schimbul sumei amintite ea si-a luat angajamentul fata de denuntator sa faca demersuri pe langa persoane cu putere de decizie din institutia in care isi desfasura activitatea pentru ca cererile depuse fie aprobate, garantand in acest sens.

Daniela Nastase a primit miercuri de la denuntator suma de 11.000 euro, potrivit celor convenite anterior, procurorii procedand la constatarea infractiunii flagrante.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!