Sorin Ovidiu Vîntu, audiat intr-un nou dosar de evaziune fiscala

0
9

Sorin Ovidiu Vîntu este cercetat intr-un nou dosar de evaziune fiscala. El a fost audiat, luni dimineaţă, la Parchetul General, declarand la iesirea de la audieri ca i-au fost blocate nişte conturi, relateaza Evenimentul zilei.

 

"E plictistor să zic că sunt nevinovat, că am încredere în justiţie, doar că mi-a blocat nişte bani", a spus Sorin Ovidiu Vîntu, la ieşirea de la audieri.
 

 

SOV a declarat că nici el nu ştie exact care sunt motivele pentru care a fost chemat la audieri, relatează DC News.

 

Este vorba despre un nou dosar instrumentat pe numele lui SOV, iar acuzaţiile ar fi de delapidare şi spălare de bani.

 

CITITI SI: Interviu Sorin Ovidiu VÎNTU: Voi continua cu ILEGALITATILE. Nu imi e FRICA de DNA. Treaba mea e să fac BANI, treaba lor e să mă PRINDA

 

Magistratii Tribunalului Ilfov au decis in noiiembrie 2014 eliberarea conditionata din inchisoare a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la doi ani inchisoare pentru favorizarea infractorului. Tribunalul Ilfov a admis contestatia lui Vintu fata de o decizie a Judecatoriei Sectorului 4 prin care fusese respinsa cererea de eliberare conditionata.

 

CITITI SI: Interviu Sorin Ovidiu VÎNTU: Munca noastră este să FURAM STATUL. Noi, OAMENII DE AFACERI, asta facem. Dacă statul m-ar fi prins cu tot ce am făcut, făceam PUSCARIE PE VIATA

 

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!