Starea de sanatate a lui Oprescu este buna, nu e nevoie de stenturi. Se intoarce in arest

0
11

Sorin Oprescu rămâne în Spitalul Universitar de Urgență București până marți, după ce coronografia efectuată luni a arătat că primarul suspendat al Capitalei nu a suferit un infract și nici nu are nevoie d eo intervenție chirurgicală pe cord.

Nu se impune montarea unor stenturi, au mai stabilit medicii cardiologi de la SUUB, potrivit Știri pe Surse.

Primarul suspendat al Bucurestiului, Sorin Oprescu, aflat in arest preventiv, a fost dus sambata la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), pentru investigatii medicale.

CITITI SI: Avocatul Poporului: Sorin Oprescu trebuie internat intr-un spital, regimul din inchisoare comporta un risc de sanatate pentru primarul suspendat al Capitalei

Tribunalul Bucuresti respinge cererea pentru o masura mai usoara in cazul lui Sorin Oprescu

Sorin Oprescu ramane in arest preventiv, dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins, vineri, cererea pentru o masura mai usoara. Decizia instantei nu e definitiva si poate fi contestata. Acuzat de luare de mita, primarul suspendat al Capitalei este inchis de la inceputul lunii septembrie. Sorin Oprescu a fost suspendat, in 15 septembrie, din functia de Primar General al Bucurestiului. Prefectul Capitalei, Nicolae Petrovan, a emis un ordin in acest sens, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a mentinut arestul preventiv in acest caz.

Oprescu este acuzat de procurorii DNA ca ar fi aderat la un grup infractional din Primaria Capitalei ce primea bani din contractele acordate de institutie.

Procurorii spun ca edilul lua 10% din sumele din contracte si ca sambata in care a fost prins a incasat 25.000 de euro, parte a unei astfel de mite. La primar acasa, la mai multe persoane si firme si in trei institutii publice s-au facut perchezitii. Cativa angajati ai Primariei au fost audiati, iar sefii Centrului Cultural "Palatele Brancovenesti", directorul Directiei economice din Primaria Capitalei, Mircea Constantinescu, precum si fostul sofer al lui Sorin Oprescu au fost retinuti de DNA.

CITIȚI ȘI: Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, se autosesizeaza in cazul Sorin Oprescu

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!