SUA: Joe Biden a platit 2 MILIOANE DE DOLARI din bani publici la hotel, in timpul sejurului in Brazilia

0
8

Vicepresedintele american Joe Biden si delegatia sa s-au cazat la un hotel luxos in timpul sejurului din Brazilia, la Cupa Mondiala de fotbal, platind 2,4 milioane de dolari pentru camere si servicii, informeaza ziare.com.

Biden si anturajul sau au ajuns intr-o vizita oficiala in Brazilia in iunie pentru a fi de fata la meciul dintre SUA si Ghana, dar si pentru a se intalni cu presedintele si vicepresedintele Braziliei, scrie Washington Times.

Costurile, numai pentru Biden si membrii delegatiei sale, au atins suma de 2.245.343 dolari.

Cea mai mare parte a delegatiei americane a stat la Royal Tulip Hotel, aflat imediat langa resedinta presedintelui Braziliei, in timp ce restul grupului a fost imprastiat in alte trei hoteluri de lux, unde americanii au platit intre 28.000 de dolari si 180.000 de dolari pe noapte.

Cu toate acestea, Biden nu s-a dus in Brazilia doar pentru a-si face o vacanta. Calatoria lui poate fi o incercare de a repara stricaciunile provocate de dezvaluirea practicilor de spionaj ale Agentiei Nationale de Securitate a SUA fata de presedintele Braziliei.

Recent, Joe Biden se autocaracterizase drept cel mai sarac membru al Congresului SUA, spunand ca nu are economii sau bani investiti in actiuni pe pietele bursiere.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!