Summit international consacrat luptei impotriva terorismului, pe 18 februarie, la Washington

0
9

Eric Holder, secretarul de stat american pentru Justitie, a anuntat duminica, ca pe 18 februarie va avea loc la Washington un summit international consacrat luptei impotriva terorismului si a extremismului violent. Holder a participat duminica la Marsul solidaritatii de la Paris, la finalul unei saptamani marcate de atacuri teroriste care au ucis 17 de oameni in capitala Frantei, relateaza Hotnews.


Anterior, ministrul francez de Interne Bernard Cazeneuve anuntase un acord pentru concolidarea cooperarii impotriva terorismului intre tarile europene si Statele Unite.

 

CITITI SI: ATENTAT FRANTA. LIVE VIDEO Reuniune diplomatica EXTRAORDINARA, duminica, in Paris. Peste 1 MILION de oameni sunt asteptati in strada pentru a comemora victimele atacurilor teroriste

 

Oficialul francez a mai anuntat, dupa o intalnire cu omologii sai din 10 tari ale Uniunii Europene si cu omologul sau american, ca este necesara o reuniune a ministrilor de Interne si de Justitie din UE, actualele prevederi europene din domeniul terorismului fiind, in opinia sa, insuficiente pentru a face fata amenintarii. Potrivit unei surse europene, reuniunea ar urma sa aiba loc vineri la Bruxelles.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!