Tariceanu, nou atac la procurori: DNA incearca sa ma compromita. Accept testul poligraf

0
6

De aceea am acceptat fără ezitare propunerea procurorului să mă supun de bună-voie testului poligraf, chiar dacă acesta nu este recunoscut drept probă în fața instanței. Altfel, nu aveam nicio obligaţie procedurală şi nimeni nu putea să-mi impună acceptarea acestui test.

 

C.P. Tariceanu, presedintele Senatului, audiat ieri in dosarul lui Bogdan Olteanu, ii acuza din nou pe procurori de ceea ce el considera a fi scurgeri de informatii, aratand ca el s-ar fi conformat obligatiilor legale care nu permit partilor sa dezvaluie discutiile cu procurorul în faza de instrumentare a unui dosar, insa DNA ar fi dezvaluit informatii pentru a-i compromite imaginea inaintea alegerilor parlamentare.

 

Presedintele Senatului acuza faptul ca presa a fost informata despre audierea sa la DNA desi el a tinut secret acest lucru.

 

Tariceanu a precizat de asemenea ca a acceptat fără ezitare propunerea procurorului să mă supun de bună-voie testului poligraf, chiar dacă acesta nu este recunoscut drept probă în fața instanței. Altfel, nu aveam nicio obligaţie procedurală şi nimeni nu putea să-mi impună acceptarea acestui test.

 

In incheierea mesajului sau, presedintele Senatului avertizeaza ca DNA isi va inteti atacurile contra politicienilor in perioada de dinaintea alegerilor parlamentare.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!