Tensiuni in PSD: Vanghelie ar conditiona voturile din Sectorul 5 de sustinerea partidului pentru Primaria Generala a Capitalei

0
4

Tensiunile par a fi crescut semnificativ in PSD, dupa Comitetul Executiv de la orastie. Deputatul PSD Mircea Draghici sustine ca Marian Vanghelie ar fi apelat la un santaj voalat la conducerea partidului, dupa ce ar fi cerut sustinerea social-democratilor la Primaria Generala a Capitalei contra voturilor din Sectorul 5, unde Vanghelie este primar, conform stiripesurse.

‘Marian Vanghelie a încercat, prin modul dumnealui mai plastic de exprimare, să facă să înţeleagă conducerea partidului că ar condiţiona într-un fel voturile din Sectorul 5 cu un angajament de participare ca şi candidat la funcţia de primar general al Capitalei. La concluziile finale, s-a atras atenţia că, până pe 17 noiembrie, nimeni nu pune nicio condiţie pentru a susţine candidatul PSD la prezidenţiale’, a declarat Drăghici.

Deputatul social-democrat a adăugat că măsura excluderii din partid va fi luată şi în cazul celor care vor deschide, înainte de 17 noiembrie, subiectul desemnării viitorului preşedinte al PSD.

‘Nimeni din partid nu deschide subiectul cine va urma la preşedinţia partidului după 17 noiembrie. S-a reiterat faptul că am avut destule greşeli în 2004 şi 2009, când, între cele două tururi la prezidenţiale, partidul a început să-şi îndrepte energiile (…) în sensul în care să vadă care se clasează mai bine pentru a prelua partidul. (…) S-a votat în Comitetul Executiv că oricine va face demersuri pentru a prestabili cine va fi viitorul preşedinte acela va pleca din partid (…), indiferent de numele lui’, a precizat Mircea Drăghici.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!