Traian Basescu: CNA a devenit un INSTRUMENT de protejare a ABUZULUI pe care îl fac unele TRUSTURI de presă

0
7

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a devenit un instrument de protejare a abuzului pe care îl fac unele trusturi de presă, a declarat joi președintele Traian Băsescu.

 

CITITI SI:CNA: Narcisa Iorga, Florin Gabrea si Valentin Jucan sesizeaza Parlamentul cu privire la ABUZURI comise de presedintele institutiei, Laura Georgescu

"Nu învinovățesc niciun ziarist, dar acuz CNA că a devenit un instrument de protejare a abuzului pe care îl fac unele trusturi de presă. Nu fac vreo vinovăție unui ziar sau unei televiziuni, politica editorială este liberă și unul din elementele statului de drept, dar când ea se transformă în propagandă împotriva statului de drept CNA are obligația să reacționeze. CNA este o instituție care nu funcționează", a spus Băsescu, la Palatul Parlamentului, relateaza Agerpres.

Șeful statului a precizat că instituția Avocatului Poporului și CNA trebuie "urgent" aduse la funcționarea normală, specifică unui stat de drept.

"Avem două mari probleme instituționale, funcționarea CNA și funcționarea Avocatului Poporului. Aceste două instituții extrem de importante în alinierea statului de drept la valorile democrației trebuie urgent aduse la funcționarea normală, la funcționarea specifică unui stat de drept de către cei care au în mână posibilitatea de a corecta funcționarea celor două instituții'', a arătat Băsescu.

 

CITITI SI: Noi inregistrari cu Laura Georgescu, sefa CNA: Imi vine sa iau FERESTRAUL SA-TI TAI pe rand membre, bucati din corp care iti atarna

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!