Traian Basescu, dupa inculparea fiicei sale Ioana la DNA: Kovesi are in mine un adversar

0
5

Traian Băsescu o cauza pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi ca vrea sa-i distruga familia si ca fiica sa cea mare, Ioana, a fost ţinută patru ore pe holurile DNA înainte de a i se aduce la cunoştinţă învinuirile.

 

 

 

 Traian Băsescu a declarat  la România TV că fiica sa cea mare, Ioana, a fost ţinută patru ore pe holurile DNA înainte de a i se aduce la cunoştinţă învinuirile.

 

 

 

"Ioana a fost chemată la ora 8 la DNA, a stat 10 minute în biroul procurorului, a cerut să consulte dosarul, dar a fost refuzată. Apoi a stat patru ore pe holuri, după care a fost invitată din nou înăuntru, unde i s-au adus la cunoştinţă învinuirile: instigarea unui director la abuz în serviciu şi instigare la spălare de bani", a declarat Traian Băsescu pentru România TV.

 

 

Traian Băsescu acuză DNA că vrea să-i distrugă familia

 

"Au distrus fratele, nepotul, ginerele…", a spus fostul preşedinte.

 

Traian Băsescu o face responsabilă pentru aceste anchete pe Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA.

 

"Kovesi şi cateva slugi isi apara imaginea prin pseudo-ancheta. Oricati sustinatori ar avea, din mine, care am vrut sa fac institutii puternice in slujba cetatenilor, din mine are un adversar. "M-a pus Basescu, dar sunt credincoasa lui Iohannis. I-am arestat si pe cei care ne-au propus si numit"", a mai precizat Traian Băsescu.

 

 

Interviul RomaniaTV:

 

V-ati implicat fiica in campanie?

 

Traian Basescu: Niciodata. Este fals de proportii, valabil si pentru Udrea. A fost total nepregatit, le-au convocat telefonic, ca aveau nevoie sa-si spele imaginea.

 

Mie cu provocatori, cu falsuri, inscenari mi-a distrus aproape toata familia femeia pe care am inventat-o, dar nu am stiut ca e sluga (Laura Codruţa Kovesi – n.r.)

 

Pacat, a fost om tanar, in care mi-am pus sperantele ca va continua modul de a ancheta al lui Daniel Morar, institutie sobra, care pe vremea lui Morar nu a facut circ.

 

Nu ai caracter cand sacrifici oameni ca sa fii renumita pe functie sau sa-ti curga lacrimile sa te decoreze cate un ambasador strain.

 

Ioana nu a avut bona, Raducu (nepotul lui Traian Basescu – n.r.) a crescut in bratele ei, daca nu o vede o ora plange. Era umflat de plans dupa patru ore, asa l-a gasit acasa… Probabil domnului procuror i-a facut placere si lui Kovesi.

 

Fiica e speriata?

 

Traian Basescu: Ioana nu e speriata, e un om rece. A venit cu sufletul la gura pentru Raducu, ii spusese deja sotul dupa o ora ca plange ca nu o vede, e copil de 1 an si 10 luni… pe care Kovesi l-a batjocorit… nu stiu cat pentru Ioana, e om mare si tare Ioana… Pentru copilas o sa tin minte si pentru declaratia publica "I-am arestat si pe cei care m-au propus si pe cei care m-au numit".

 

 Presedintele Iohannis este cel care vrea sa va distruga?

 

Traian Basescu: Nu cred si nu cred ca un presedinte ar da instructiuni subordonatilor sa faca asta, dar actiunile slugilor depasesc si imaginatia presedintilor.

 

 

 

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!