Traian Basescu si-a mutat arhiva din Modrogan, dupa anuntul fuziunii PDL cu PNL

0
4

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a dezvaluit, sambata, ce a facut dupa ce a aflat ca sediul formatiunii PNL, rezultata din fuziunea PDL si PNL, va avea sediul in Modrogan, scrie ziare.com.

Seful statului a spus ca, vineri, s-a dus in actualul sediu al PDL pentru a-si lua arhiva de pe vremea cand era primar al Capitalei si ministru al Transporturilor.

"Pana ieri am avut arhiva personala de la minister si primarie in Modrogan 1. Fiindu-mi teama ca in biroul in care statea arhiva o sa vina Crin Antonescu m-am vazut nevoit sa o iau. Afland concesiile uriase si modul in care PDL a fost pus pe tava am hotarat sa o iau ieri (vineri – n.red.) si o sa o mut la PMP, sa ma gazduiti acolo", a declarat Traian Basescu sambata la Sinaia, la congresul femeilor din PMP.

Vasile Blaga, presedintele PDL, a anuntat in aceasta saptamana ca noua formatiune rezultata din fuziunea PDL cu PNL va purta numele de PNL si ca va avea sediul pe Modrogan 1, unde este sediul PDL.

Tot despre vechiul sau partid de suflet, Traian Basescu a spus ca diversi oameni politici sustineau ca din cauza sa unele persoane nu se pot afirma.

"Cand eram in noul PDL multi spuneau ca nimic nu creste la umbra mea, ca din cauza mea. Am plecat de un an si ceva si nu vad lideri noi care sa fi iesit de sub umbra mea", a mentionat Traian Basescu.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!