Traian Basescu: Voi face opozitie tot mai puternica, pentru ca USL este o realitate

0
11

Traian Basescu a declarat,  sambata, ca este nevoit sa joace rolul opozitiei fiindca nu exista altcineva care sa ata faca acest lucru, si ca Victor Ponta ar fi fost schimbat din  functia de premier, inainte de Revelion, daca el ar fi fost cel ales presedinte anul trecut.

 

''Daca ati observat in ultima vreme ca nu exista opozitie o fac si eu pe opozitia, omul – orchestra. Si voi face o opozitie tot mai puternica pentru ca USL-ul este o realitate. El exista, intelegerile functioneaza si daca observati se feresc tare mult sa se deranjeze unii pe altii. Eu va spun in modul cel mai cinstit: daca eu as fi fost presedintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu facea nici Revelionul ca prim ministru. Dar asta-i viata. Pana la urma presedintele ales l-a consolidat atat de bine incat eu cred ca o sa-i para rau cat de curand ca a acceptat sa functioneze USL-ul”, a spus Basescu, citat de Agerpres.

 

El a mai spus ca nu poate trece cu vederea faptul ca PSD si PNL, implicit premierul si presedintele, nu si-au asumat lovitura de stat din vara lui 2012, de aceea ii recunoaste doar ca fiind Alianta de la Grivco.

 

''Un lucru pe care eu nu pot sa-l trec cu vederea in relatia cu PSD-ul, implicit prim ministru, si presedinte, respectiv PNL-ul, este faptul ca niciodata niciunul nu a recunoscut eroarea loviturii de stat din vara anului 2012. Pentru mine ei raman Alianta de la Grivco', a precizat Basescu. 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!