Traian Bsescu: Sunt jurnalisti care se manifesta precum delatorii

0
7

Traian Basescu formuleaza noi critici, de aceasta data jurnalistii fiind cei vizati. Intr-o noua postare pe Facebook, fostul sef de stat sustine ca sunt jurnalisti care se manifesta “exact precum delatorii”.

Vad jurnalisti in spatiul public manifestandu-se exact precum delatorii care au fost prinsi furand si in fata procurorilor spun ca au furat pentru altii”, arata Basescu.

Cei vizati in acest caz, potrivit sursei citate, sunt jurnalistii care sustin ca “Basescu apara infractorii”.

Dar, arata fostul presedinte, in ciuda “setei de spectaculos a unora”, el pledeaza pentru o Justitie “care sa respecte drepturile omului”.


Mesajul integral:

Văd jurnaliști în spațiul public manifestîndu-se exact precum delatorii care au fost prinși furînd și în fața procurorilor spun că au furat pentru alții.
Așa și cu jurnaliștii care afirmă nici mai mult, nici mai puțin că "Băsescu apără infractorii".
Nu m-ați auzit pledînd în favoarea neanchetării de către procurori a suspecților de acte de corupție și nici nu veți auzi așa ceva.
Eu pledez, însă, contrar setei de spectaculos a unora pentru o justiție care să respecte drepturile omului. Iar, în ultimele luni, parcă demnitatea, libertatea și dreptul la apărare au fost sacrificate pe altarul spectacolului umilinței, a îngrădirii libertății și a dreptului la apărare
”, transmite Basescu.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!