Tudorel Toader susţine că pe 11 august Inspecţia Judiciară va finaliza controlul la DNA

0
4

Pe data de 11 august, Inspecţia Judiciară va finaliza controlul legat de managementul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), conform unui grafic realizat de inspectorii judiciari, a sus’ine Tudorel Toader, ministrul Justiţiei.

 

 

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a anunţat  că Inspecţia Judiciară va finaliza controlul de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pe data de 11 august.
 

"Pe 11 august ar trebui sa se incheie controlul Inspectiei Judiciare. Ministrul Justitiei are doua cai de a face un control de fond la Ministerul Public. Una e ca el sa numeasca procurorii, obiectivele controlului si graficul, o alta procedura, la care eu am apelat, a fost aceea de a ma adresa Inspectiei Judiciare. Am solicitant ca in planul de masuri sa aiba un asemene audit, Inspecţia Juduciara a hotarat graficul, componenta comisie, obiectivele controlului. Eu nu am facut decat scrisoarea de solicitare a controlului de fond care nu fusese facut de 10 ani de zile", a declarat  TudorelToader, condorm stiripesurse.ro

 

Ordinul de a începe controlului Inspecţiei Judiciare a fost dat pe 3 iulie, însă controlul propriu-zis a început abia pe 17 iulie.

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!