Turcan: Tudose, expresia înapoierii PSD în materie de economie, ministru al economiei fără card

0
7

Primvicele liberal Raluca Turcan a remarcat miercuri că declarațiile premierului Tudose despre sistemul bancar și alergia sa la cardul bancar reprezintă ”expresia perfecta a inapoierii PSD in materie de economie”. Ea a constatat retoric că “Romania a avut un ministru al economiei fara card bancar”.

 

 

 Mihai Tudose este expresia perfectă a înapoierii PSD în materie de economie. Numai PSD mai putea da un asemenea premier în 2017.

Nicio explicație coerentă, nicio viziune, nicio investiție! Doar declarații grobiene în cascadă menite de fapt să creeze vinovați pentru eșecul guvernării PSD ALDE.

Nimic bun nu poate veni în materie de economie de la un premier lipsit de viziune, un șef de partid speriat de justiție, un aliat care își vinde toți apropiații pentru a se menține la putere. Ce zice "omul de afaceri" Tăriceanu de primitivismul șefului Guvernului?

Să nu uităm că Tudose a fost ministru al economiei. România a avut un ministru al economiei fără card bancar!!! Cum o să facă Tudose PSD informatizarea administrației publice cu o asemenea abordare?

PS. Când faci cumpărături cu cardul, dincolo de ușurință, este implicită și o anumită trasabilitate a veniturilor. Să fie oare declarația premierului un îndemn mascat către infractori să umble cu sacoșele de bani că altfel s-ar putea sa aibă probleme? – scrie liderul liberal pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

 

  

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!