ULTIMA ORA: Dosarul Sebastian Ghita-Robert Negoita a fost CLASAT

0
5

Dosarul in care Sebastian Ghita este cercetat pentru amenintari cu moartea la adresa primarului Robert Negoita a fost clasat din lipsa de probe, informeaza Realitatea.net.

La jumătatea lunii mai primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a depus la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie o plângere penală în cazul deputatului Sebastian Ghiţă, după ce acesta l-ar fi ameninţat cu moartea la telefon.

În urma plângerii formulate de Robert Negoiţă, Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a început urmărirea penală pentru fapta de ameninţare împotriva deputatului Sebastian Ghiţă.

Aici am o plangere penala impotriva numitului Sebastian Ghita, deputat, care acum o saptamana m-a sunat si m-a amenintat la telefon intr-un mod josnic si rusinos. M-a amenintat inclusiv cu moartea, adica o chestiune, in opinia mea, foarte grava si, din aceasta perspectiva, cred ca este de datoria mea sa dam un semnal in aceasta tara ca, cu astfel de securisme si cu astfel de comportament, mergem mai departe. Este mare pacat ca un deputat in Romania, in Europa, ameninta cu moartea un primar de sector”, a declarat Robert Negoita, la acel moment.

Intrebat cum au sunat amenintarile,  Negoita a aratat: “Mi-a spus: <Te termin. Ai intrat pe mana mea, o sa te termin. Mori de mana mea, nu o sa te las>. Astea sunt cuvintele pe care mi le-a spus”.

Robert Negoita a mai aratat ca nu a inregistrat convorbirea telefonica: “Nu fac asa ceva, nu sunt securist”, el precizand, in acelasi context, ca stie ca aceasta tehnica de inregistrari este folosita de institutii abilitate ale statului.

Liderul PSD Victor Ponta a admis atunci că le-a atras atenţia, în CExN, social-democraţilor Robert Negoiţă şi Sebastian Ghiţă, el cerându-le să nu mai existe „discuţii” și arătând că a fost rezolvat conflictul dintre cei doi, iar astfel de discuţii afectează imaginea PSD atunci când apar.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-ar fi atras atenţia primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, asupra faptului că i-a făcut o plângere penală deputatului Sebastian Ghiţă, el arătând că astfel de lucruri nu se fac în partid şi în niciun caz în campania electorală, potrivit unor surse din PSD.

Aceleaşi surse au arătat că Negoiţă i-a replicat lui Ponta că a recurs la acel gest pentru că nu s-ar fi simţit apărat de partid şi că aceasta a fost metoda prin care a considerat că se poate apăra.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!