Un individ a fost arestat după ce a atacat cu o armă albă polițiștii de la Buckingham

0
5

Un bărbat a fost arestat vineri seară după ce a atacat polițiști în fața Palatului Buckingham, reședința reginei Elisabeta a II-a, la Londra, a anunțat poliția, transmite AFP.

 

 

"Bărbatul a fost reținut (…) în jurul orelor 20.35 (19.35 GMT) de agenți (…) în fața Palatului Buckingham, în posesia unui cuțit. Doi agenți au fost răniți ușor la braț", a informat poliția într-un comunicat, conform AFP, preluată de Agerpres.

 

Polițiștii, doi bărbați, au primit îngrijiri la fața locului și nu a fost necesară spitalizarea lor, a adăugat sursa.

 

Poliția nu a precizat deocamdată dacă afacerea este considerată un act de terorism.

 

Cu două ore mai devreme, un individ a atacat la Bruxelles doi soldați, după care a fost ucis, un act calificat "terorist" de către Parchetul belgian.

 

La Londra, unii martori oculari au scris pe rețele sociale că agresorul era înarmat cu o sabie și înregistrări video postate pe internet arătau numeroase mașini de poliție în fața palatului, în timp ce străzile din apropiere erau blocate.

 

În momentul incidentului, regina Elisabeta a II-a se afla la reședința sa din Scoția.

 

 

Un bărbat a fost arestat suspectat de vătămare corporală gravă și atac armat în fața Palatului Buckingham, la Londra, după ce doi ofițeri de poliție au fost răniți, scrie BBC.

 

Poliția a mai făcut cunoscut că bărbatul a fost oprit în afara reședinței regale. Ofițerii au rămas la locul incidentului unde o anchetă este în curs de desfășurare. 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!