UPDATE Fostul deputat William Branza a fost pus sub control judiciar

0
7

William Branza, fost deputat si candidat la alegerile prezidentiale din 2014, a fost ridicat joi de procurorii DIICOT si dus cu mandat la audieri.

UPDATE: Fostul deputat William Branza a fost pus sub control judiciar, joi, dupa audierea sa de catre procurorii DIICOT, in dosarul in care este suspectat de evaziune fiscala si sprijinirea unui grup infractional organizat.

Anchetatorii il suspecteaza pe Branza de evaziune fiscal si sprijinire a unui grup infractional organizat, potrivit Ziare.com.

Dosarul a fost deschis in urma cu trei luni, iar in acest caz a fost audiata, in urma cu doua luni, si mama lui William Branza.

De asemenea, joi dimineata au avut loc perchezitii la domiciliul fostului deputat PDL si al altor persoane. Prejudiciul in acest dosar se ridica la 25 de milioane de euro.

Potrivit unor surse judiciare, in acest dosar au fost facute 36 de perchezitii in luna decembrie 2014, inclusiv la Ministerul Fondurilor Europene, privind fapte de evaziune fiscala si de spalare de bani. Atunci, la audieri au fost aduse circa 100 de persoane, inclusiv mama fostului deputat.

Cercetarile procurorilor DIICOT il vizeaza si pe fratele fostului candidat la alegerile prezidentiale, Daniel Brinza.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!