Vasile BLAGA la Congresul PNL-PDL: Grupuleţele ramase pe dinafara fac jocurile lui PONTA. PSD este un partid cu apucături AUTORITARE. Victor PONTA va fi înfrânt

0
5

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Congresul comun de fuziune PDL-PNL, că "mai există nişte grupuleţe care au rămas pe dinafară şi care fac jocurile lui Victor Ponta", remarcând totodată că ”duşmanii noului partid pot fi propriile noastre orgolii”. Blaga considera ca PSD "este cel mai nereformat partid dintre toate partidele foste comuniste" din statele membre europene şi este un partid "cu apucături autoritare", adăugând că Victor Ponta este în "derută" şi va fi înfrânt, relateaza Mediafax.

 

Mai există nişte grupuleţe care au rămas pe dinafară şi care fac, direct sau indirect, jocurile lui Victor Ponta. Nu întâmplător, este vorba de aceea care au avut în mână unificarea dreptei în 2006 şi n-au făcut-o", a spus Vasile Blaga, în discursul ţinut în faţa liberalilor şi al democrat-liberalilor, fără a face nominalizări.

 

În acelaşi timp, el a arătat că duşmanii noului partid rezultat din fuzinea PDL şi PNL pot fi "propriile orgolii". "Duşmanii noului partid pot fi propriile noastre orgolii", a spus Vasile Blaga, adăugând că democrat liberalii şi liberalii nu trebuie să-i dezamăgeasă pe români.

 

CITITI SI: Reactia PSD la FUZIUNEA PNL-PDL: Noua alianta urmareste o RESTAURARE a regimului BASESCU. PNL: PSD a pierdut mereu când s-a confruntat cu candidaţii DREPTEI UNITE

 

Victor Ponta este în derută şi va fi înfrânt la prezidenţiale

 

PSD este cel mai nereformat partid dintre toate partidele foste comuniste din statele europene. Este un partid cu apucături autoritare", le-a spus Blaga reprezentanţilor PDL şi PNL reuniţi la congres, arătând că Victor Ponta "este în derută" şi va fi înfrânt de candidatul comun al PDL şi PNL la prezidenţiale.

 

Vasile Blaga le-a spus reprezentanţilor PDL şi PNL că în sala în care aceştia s-au reunit se află viitorul preşedinte al României. "Nu e niciun secret în această sală se află viitorul preşedinte al României. În câteva zile vom decide împreună cine este candidatul comun al celor două partide la prezidenţiale", a mai spus Vasile Blaga, arătând că, din momentul în care se va hotărî împreună care va fi acest candidat, liberalii şi democrat-liberalii îl vor susţine.

 

Blaga a mai spus că liberalii şi democrat-liberalii sunt prima dată împreună, după multă vreme, în numele unui obiectiv important şi că reuniunea lor are o misiune istorică.

 

CITITI SI: Congresul comun PNL – PDL: Reprezentantii celor doua partide au aprobat in unanimitate FUZIUNEA PRIN CONTOPIRE. Crin ANTONESCU si Emil BOC nu au participat

 

"Ce construim noi astăzi nu este Alianţa Dreptate şi Adevăr 2, nu e nici CDR 2, astăzi am semnat împreună certificatul de naştere a celui mai mare partid de centru-dreapta", a adăugat Vasile Blaga, arătând că noul partid va trimite PSD în opoziţie.

 

El arătat că ambele partide au făcut concesii pentru a-şi atinge obiectivele şi că "mai presus de Blaga şi de Iohannis" stă necesitate de a crea un mare partid de centru-dreapta contrapondere la PSD. Blaga a mai spus că noua construcţie politică va fi făcută cu înţelepciune şi că nu vor fi arse etapele, dar nici "gazul".

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!