Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin: A vorbi despre cauzele prabusirii avionului fara o ancheta, UN SACRILEGIU

0
5

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, considera “un sacrilegiu la adresa oamenilor care au murit” sa se vorbeasca despre cauzele care au dus la prabusirea aeronavei Malaysia Airlines, soldata cu moartea a 298 de oameni, in conditiile in care comisia speciala de ancheta nu a tras nicio concluzie in acest caz, informeaza Itar-Tass, conform evz.

"A trage anumite concluzii înainte de a fi începută activitatea comisiei pentru anchetarea acestei catastrofe, a vorbi despre orice legat de aceasta pur şi simplu depăşeşte limitele binelui şi răului. Este pur şi simplu un sacrilegiu la adresa oamenilor care au murit în catastrofă. Este vorba de o tragedie, dar încă trebuie demonstrat cine este vinovat", a declarat Dmitri Rogozin.

CITESTE SI: Vladimir Putin continua sa invinovateasca Ucraina pentru avionul prabusit: În loc să dezbine, tragediile de acest fel ar trebui să unească oamenii

Vicepremierul rus s-a declarat de acord cu afirmațiile președintelui Vladimir Putin, în opinia căruia catastrofa aviatică nu s-ar fi produs dacă Ucraina nu ar fi avut operațiuni militare în zonă. "De aceea, singurul mijloc pentru a opri producerea de victime este de a începe dialogul, cum cer aceiaşi locuitori ai Novorussiei (Noua Rusie – n.r.)", a precizat Rogozin.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!