Victor Ponta a prezentat prima rectificare bugetara pentru 2014: E BINE CA DAM SI NU LUAM

0
6

“E bine ca dam si nu luam”, asa si-a promovat premierul Victor Ponta rectificarea bugetara, aprobata joi, in sedinda de Guvern, conform Ziare.com.

"Urmatoarea rectificare bugetara, in septembrie. Este o rectificare pozitiva, nu taiem bani de la nimeni. N-au fost bani pentru toata lumea si n-au fost bani cati erau necesari. Dar e bine ca dam si nu luam", a spus premierul, in sedinta de Guvern.

Potrivit sefului Executivului, Ministerul Sanatatii a primit 500 de milioane de lei, iar CNAS 165 de milioane. De asemenea, 170 de milioane de lei se duc la Ministerul Educatiei si 200 de milioane la Ministerul de Interne si Autoritatea Electorala Permanenta – "bani pentru organizarea alegerilor".

CITESTE SI: Premierul Ponta cere AMNISTIA pensionarilor care trebuie sa returneze bani statului: Un EFORT MIC, pentru cineva care probabil a gresit. Surse judiciare: INITIATIVA INCURAJEAZA CORUPTIA

Totodata, 600 de milioane de lei sunt alocati arieratelor autoritatilor locale, in timp ce judetele aflate sub cod rosu de inundatii vor primi 50 de milioane de lei.

"Va rog sa va concentrati toata energia in acest sens. De asemenea, toata lumea, la treaba. Daca directorul de la Ape era in concediu, o sa ramana in concediu de acum incolo. Daca cineva are mai multa treaba cu concediile decat cu ce avem de facut zilele astea, trebuie sa gasim pe altcineva mai bun", le-a spus Ponta ministrilor, facand referire la Vasile Pintilie, directorul Apelor Romane, care a fost demis deoarece in perioada in care au avut loc inundatiile se afla in concediu.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!