Victor Ponta a promovat pe Facebook un articol al lui Ciutacu, plin de expresii vulgare

0
9

Victor Ponta, premierul Romaniei, a promovat pe contul sau de Facebook un articol legat de urmarirea penala a Elenei Udrea, scris de Victor Ciutacu pe blogul sau. Ponta aproba spusele acestuia, scriind ca este total de acord cu el, relateaza Hotnews.

 

Victor Ponta a scris "Singurul meu comentariu legat de <> – total de acord cu Ciutacu!"

 

Exemple din textul lui CiutacuBai, leprelor, ani de zile v-a hranit de la sanul ei generos. Vi se parea ca va produceti salariile pupand-o apasat in curul apetisant, dar, prin spate, veneau Doru si Niro cu mormanu
 

Ati trecut de partea poporului, gunoaielor. Mai aveti sa-i scuipati tabloul si sa-i dati foc tezei de doctorat in Piata Universitatii. Macar fiti demni. Sugeti-o din picioare.

 

CITITI SI: Elena UDREA s-a AUTOSUSPENDAT din functia de PRESEDINTE PMP: Acuzaţiile sunt NEJUSTIFICATE. Voi spune ADEVARUL despre ce se intampla

 

Ponta a revenit cu "Update" in care afirma ca nu este de acord si nu foloseste "niciodata" limbajul trivial si nu rateaza ocazia de a face o referire la atentatele teroriste de la Charlie Hebdo:

 

"Update – am vazut ca cei care se simt vizati de Ciutacu incearca sa deturneze, ca de obicei , sensul afirmatiei – NU sunt de acord si NU folosesc NICIODATA in public sau pe Facebook limbajul trivial – cred doar ca sensul mesajului lui Victor Ciutacu este indreptatit (sper ca cei care se simt vizati sa nu trimita niste asasini fanatici la redactie la Ciutacu sa-l impuste ca i-a jignit la deontologie)".
 

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!