Victor Ponta, întrebat ce îl recomandă pe secretarul general PPDD să lucreze în Guvern: VOCEA SI TALENTUL!

0
5

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a confirmat numirea secretarului general al PPDD, Liviu Robert Neagu, în postul de secretar general adjunct al Guvernului şi, întrebat de jurnalişti ce îl recomandă pe acesta pentru această funcţie, a răspuns ironic: "Vocea şi talentul !", informeaza Mediafax.

El a adăugat că persoana care ocupă acest post trebuie să lucreze cu prim-ministrulla buna desfăşurare a activităţii Guvernului şi, cu siguranţă, o va face.

Liviu Robert Neagu, secretar general al Partidului Poporului Dan Diaconescu (PPDD), a fost numit de premierul Victor Ponta în postul de secretar general adjunct al Guvernului, în locul Ioanei Lambru, care ocupa această funcţie din noiembrie 2012.

Decizia de numire a fost semnată miercuri de Ponta.

Născut în Alexandria, judeţul Teleorman, Neagu a candidat la ultimele alegeri europarlamentare din partea PPDD.

În urmă cu o săptămână, PSD şi PPDD au încheiat un protocol de colaborare parlamentară şi la nivel local, liderul PSD Victor Ponta susţinând că nu este vorba despre intrarea PPDD în Guvern şi că acest protocol va fi până la alegerile parlamentare din 2016.

El a precizat că pentru obţinerea unor posturi în guvern pentru PPDD ar trebui să fie consultaţi şi ceilalţi parteneri guvernamentali.

Pentru ca postul de secretar general adjunct al Guvernului să fie vacant, Andreea Ioana Lambru a fost numită secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului.

Ea ocupa această funcţie de secretar general adjunct din noiembrie 2012, numită fiind atunci la propunerea PNL.

Din 2009 până în 2011, Ioana Lambru a fost director de cabinet al secretarului general al PNL, care la acea vreme era Radu Stroe, iar în mai 2011 a devenit secretar general adjunct al Partidului Naţional Liberal.

Ea l-a înlocuit, în 2012, pe liberalul Dan Mihalache la SGG, demis din funcţie după ce acesta afirmase că dacă parteneriatul cu SUA depinde de Agenţia Naţională de Integritate, atunci "mai bine fără".

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!