Victor Ponta isi trimite ministrii sa ia notite de la Barack Obama

0
10

Premierul Victor Ponta le-a dat exemplu ministrilor din cabinetul sau discursul anual privind Starea Natiunii, sustinut noaptea trecuta de presedintele american Barack Obama. Ponta a motivat gestul prin necesitatea de a vedea “lucruri pe care le avem si noi de facut”, potrivit Agerpres.

"Pentru cei care azi noapte nu ați urmărit mesajul președintelui Obama, să vă găsiți timpul să îl urmăriți ca să vedeți lucruri pe care le avem și noi de făcut. Adică să ne ocupăm de viața oamenilor. A vorbit de solidaritate, de modul de taxare mai echilibrat, a vorbit de sprijinul pentru studenți și pentru categoriile defavorizate și pentru clasa medie”, a spus Ponta.

Seful Executivului a mai aratat ca: “Asta trebuie să facem și noi zi de zi. Am încercat să facem. Și direct: lăsați politica, cine cu cine face guverne și când vin doamna Gorghiu și domnul Vanghelie la guvernare! Haideți noi să ne facem treaba față de cei care ne-au pus în aceste funcții și care așteaptă să vadă în continuare ce facem cu pensiile, cu salariile, cu infrastructura, cu dezvoltarea locală, cu educația, cu sănătatea, cu mediul, cu lucrurile care privesc viața de zi cu zi a oamenilor", a spus premierul, miercuri, la începutul ședinței săptămânale de Guvern.

Totodată, șeful Executivului le-a cerut membrilor cabinetului să meargă mai mult în teritoriu pentru a performa în funcțiile în care se află.

Președintele american Barack Obama și-a susținut marți, în fața Congresului Statelor Unite ale Americii, discursul anual privind Starea Națiunii, ocazie de a trece în revistă principalele mize ale anului care a început.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!