Victor PONTA: Se apropie SFARSITUL lui Traian BASESCU. Mai are doar 100 si ceva de zile la COTROCENI

0
4

Premierul Victor Ponta si-a lansat marti candidatura la Presedintia Romaniei, la Craiova, cu un discurs in care si-a expus motivele pentru care crede ca merita sa ocupe aceasta functie, avand grija sa arate diferentele dintre el si actualul presedinte, Traian Basescu. Ponta a afirmat ca nu mai poate fi santajat cu nimic si ca va fi un altfel de presedinte, unul care va pune punct anilor de dezbinare si ura, relateaza ziare.com

 

"Nu intamplator, acest eveniment de azi este la doi ani de la referendumul din 2012 pentru alungarea unui regim care i-a cotropit pe oameni cu coruptie si aroganta. Doi ani s-au pierdut, chiar cand oamenii isi spusesera opinia", a spus in discursul sau Victor Ponta.

"Traian Basescu si propaganda sa au scotocit tot ce am facut bun si rau in viata mea. Stiu tot ce am facut, si cand mi-a parut rau de greselile mele", a spus Victor Ponta, adaugand ca acum el numai poate fi santajat.

"Am un mare avantaj: nu mai poate nici Basescu, nici altcineva, sa ma santajeze si sa ma sperie cu ceva", a aratat presedintele PSD.
 

CITITI SI: Consiliul National PSD. Victor Ponta si-a OFICIALIZAT candidatura la prezidentiale. Ponta: VOI SPRIJINI MODIFICAREA CONSTITUTIEI asa cum a propus-o USL, in 2012

 

"Traian Basescu mai are 100 si ceva de zile la Cotroceni. E sfarsitul lui. Eu sunt acel candidat care vrea sa schimbe tot ce a fost rau. Acel palat nu e cel mai bun loc. Acel palat va avea nevoie de o perioada ca sa iasa spiritele rele de acolo", a spus Victor Ponta.

 

Presedintele PSD a sustinut, in fata celor 5000 de delegati ai partidului, ca nu va face ceea ce a facut Traian Basescu cu partidul sau, PDL.
 

"Vreau sa fiu un altfel de presedinte. Sa nu fiu un presedinte care isi scoate insigna din piept si i-o da celui mai mic dintre voi sa va conduca, sa nu fiu un presedinte care isi face alt partid, care il da la favorite.

 

Nu voi face asa ceva. Sint convins ca veti merge pe drumul pe care-l aveti", a adaugat Victor Ponta, care a aratat in mai multe momente ale discursului sau ca o eventuala victorie in alegerile de la sfarsitul lui 2014 ar inseamna sfarsitul anilor "de dezbinare si de ura". 

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!