Victor Ponta vrea sa duca la capat mandatul de premier: Am o responsabilitate fata de cei care ne-au votat in 2012

0
12

Premierul Victor Ponta vrea sa ramana premier pana in 2016. “Eu am o responsabilitate (…) fata de cei care ne-au votat in 2012”, a spus seful Executivului, luni seara, la Antena 3, potrivit Hotnews.

Ponta a mai spus ca Traian Basescu nu a raspuns inca Regiei Autonome Administrația Protocolului de Stat (RA-APPS) in privinta resedintei de protocol in care va locui dupa terminarea mandatului. RA-APPS i-a propus lui Traian Basescu 7 locuinte din care fostul presedinte trebuie sa aleaga una.

In ceea ce priveste subiectul retrocedarilor ilegale din dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica, Ponta a spus: "Nu comentez dosare aflate pe rol, m-am invatat minte. S-au retrocedat ilegal cladiri, terenuri, paduri. Cred ca mai sunt multe asemenea cauze si as vrea sa recuperam banii. Sunt convins ca anchetele vor dovedi vinovatia fiecaruia".

"Orice prim-ministru se erodeaza fata de momentul in care vine in functie. Vreau sa ma schimb si sa fiu mai bun decat in 2014. Domnului Iohannis ii urez sa fie presedintele care uneste (sloganul lui Victor Ponta in campania pentru prezidentiale – n.red.)", a mai afirmat Victor Ponta.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!