VIDEO PERCHEZITII in Caras Severin intr-un dosar de EVAZIUNE FISCALA. In ancheta este vizat si vicepresedintele PSD Caras Severin Ion BEJERITA. Prejudiciu este estimat la 5 milioane de lei

0
4

Procurorii fac luni dimineata perchezitii simultane la noua adrese din judetul Caras-Severin. Anchetatorii efectueaza cercetari fata de reprezentanti ai unor societati comerciale de pe raza judetului Caras-Severin, sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, informeaza un comunicat de presa al Parchetului General, relateaza Hotnews.


Potrivit Digi24, in ancheta este vizat si vicepresedintele PSD Caras Severin. Zece persoane vor fi aduse la audieri la Parchetul General.

 


www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;
document.write(”);
if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) {
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/9c248359a2348dadba244ef83186276a/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));


content channel


Potrivit comunicatului, exista suspiciuni ca in perioada 2009 – 2014, ar fi inregistrat in evidentele contabile operatiuni fictive, cauzandu-se un prejudiciu estimat la 5.000.000 lei.

Actiunea este efectuata cu sprijinul Directiei de investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, precum si cu suportul tehnic si informativ al Serviciului Roman de Informatii.

 

Stirea se actualizeaza 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!