VIDEO Traian BASESCU: Laura GEORGESCU, sefa CNA trebuie sa-si dea DEMISIA. CNA devine o vulnerabilitate in rapoartele UE

0
6

Presedintele Traian Basescu a apreciat miercuri, intr-un interviu acordat B1 TV, ca "doamna Laura Georgescu trebuie sa plece" din functia de presedinte CNA. El a calificat-o drept "un om de proasta calitate" si a spus ca "doamna a incercat sa ajunga la mine", inclusiv "prin biroul de presa". "CNA devine o vulnerabilitate in rapoartele UE", a mai spus Basescu, citat de Hotnews.

 

CITITI SINoi INREGISTRARI cu Laura GEORGESCU, sefa CNA: Au intrat pe fir ambii posesori de palate din tara asta si a zis 'Jos palaria', ca am toata sustinerea… Stati sa vedeti sub mine ce sustinere am!

 

"Doamna Laura Georgescu trebuie sa plece. Este numita la propunerea premierului. Cand mi-am dat seama ca este vorba de un om de proasta calitate? Cand a facut o afirmatie ca ar avea sustinerea ambelor palate. Eu recunosc ca doamna a incercat sa ajunga la mine. Avand informatii despre calitatea proasta umana pe care o are, am refuzat. Zilele trecute a incercat din nou prin biroul de presa sa ia legatura cu mine. I s-a spus sa trimita in scris daca are ceva de spus. Este un om de proasta calitate".

 


www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;
document.write(”);
if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) {
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/3d480448981684b48b6d23e6ff05658e/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));


content channel

 

"Pentru salvarea independentei CNA-ului este bine ca doamna Georgescu sa plece de acolo. CNA devine o vulnerabilitate in rapoartele UE".

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!