VIDEO Traian BASESCU: Premierul nu a fost niciodată PREGATIT la consultările de la Palatul Cotroceni. Nu exclud posibilitatea de a face publice mai multe INREGISTRARI cu Victor PONTA

0
4

Traian Basescu a vorbit din nou, miercuri, la emisiunea "Evenimentul Zilei", de la B1 TV, despre legea privind reducerea CAS, declarand ca nu exista bani pentru aceasta masura. Preşedintele Traian Băsescu a declarat că premierul Victor Ponta nu a fost niciodată pregătit la consultările de la Palatul Cotroceni şi nu a exclus posibilitatea de a face publice mai multe inregistrari ale convorbirilor pe care le-aavut la palatul Cotroceni cu premierul Victor Ponta, relateaza Mediafax.

 

Seful statului a precizat, la emisiunea Evenimentul Zilei, difuzată de B1 TV, că premierul Victor Ponta şi ministrul de Finanţe "nu aveau niciun fel de cifră pregătită" la consultările de la Cotroceni, pe tema reducerii CAS.

 

"Aveau doar poveşti, enunţuri de genul să îmbunătăţim colectarea, să facem să funcţioneze ANAF, enunţuri pe care orice parlamentar le poate face", a arătat şeful statului.

 

CITITI SIVIDEO Stenograma inregistrarii discutiei Basescu-Ponta-Petrescu: Badarania presedintelui e, de fapt, ironie. Discutia a fost controlata de presedinte

 

Traian Băsescu a mai afirmat că o astfel de măsură poate fi aplicată când există un trend de creştere consolidată a numărului de salariaţi, acesta fiind momentul cel mai sănătos de aplicare, "iar, din păcate, la noi este de scădere".

 

Preşedintele Traian Băsescu a spus că a făcut publică înregistrarea discuţiei cu premierul şi ministrul de Finanţe, în urma declaraţiilor lui Victor Ponta, conform cărora ar fi avut "un ton bădăran cu doamna ministru".

 


www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;
document.write(”);
if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) {
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/1205f2491ebe7d97a365dc90417fb64b/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));


content channel

 

"După părerea mea, a fost o discuţie absolut corectă. Nu am jignit-o nicio clipă", a afimat Băsescu, adăugând că a încercat să găsească motivaţia pentru a promulga legea, iar faptul că premierul Ponta a făcut dedclaraţii foarte urâte, că "preşedintele a fost nepregătit, că a jignit-o pe domna ministru, sunt "lucruri pe care nu le mai poţi tolera".

 

Traian Băsescu a ţinut să precizeze că ar putea decide să facă publice toate întâlnirile cu premierul.

 

"Vă asigur că, dacă la un moment dat voi lua decizia de a face publice întâlnirile pe care le-am avut cu Victor Ponta.. Nu există niciun protocol. Acolo ştie că, atunci când vine la preşedinte, apasă pe buton şi se înregistrează totul. (…) S-ar putea să îi arăt cum arată, de când este premier. Când am spus că se poartă ca un pisic cu mine, nu am exagerat deloc", a comentat Traian Băsescu.

 

El a menţionat că, de regulă, consultările sale cu premierul au avut, întotdeauna, un suport economic. "Niciodată nu a fost pregătit (premierul – n.r.), înotdeauna a venit cu un ministru mai bine sau mai puţin bine pregătit", a adăugat Băsescu. "Nu mi-a dat niciun motiv să promulg legea", a mai spus Băsescu

 

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!