VIDEO ULTIMA ORA: UN AVION CU 295 DE PASAGERI S-A PRABUSIT LA GRANITA RUSO-UCRAINEANA. TOTI PASAGERII SUNT PRESUPUSI MORTI. AGENTIILE INTERNATIONALE DE STIRI: AVIONUL AR FI FOST DOBORAT DE O RACHETA

0
7

Un avion de linie al companiei Malaesia Airlines, cu 295 de oameni la bord, s-a prabusit in Ucraina, in apropierea granitei cu Rusia, conform unor surse din industria aviatica citate de Interfax, informeaza Reuters.


www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;
document.write(”);
if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) {
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/bd7f0e49558127cbe7adad25c1f5eac7/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));


content channel

UPDATE: Premierul Malesiei se declara “socat” de tragedia aviatica din estul Ucrainei, conform Mediafax.

Premierul Malaysiei, Mohd Najib Tun Razak, s-a declarat "şocat" de prăbuşirea avionului companiei Malaysia Airlines, în contextul în care o altă aeronavă a aceleiaşi companii este dispărută din martie în zona Oceanului Indian.

"Sunt şocat de relatările privind prăbuşirea avionului. Vom lansa imediat o investigaţie", a scris Mohd Najib Tun Razak pe Twitter.

Agentiile internationale de stiri contureaza informatia conform careia avionul ar fi fost doborat de o racheta sol-aer. Autoritatile de la Kiev si separatistii prorusi din estul Ucrainei se invinovatesc reciproc pentru tragedie. SITUATIA ESTE NECLARA.

BBC: UN CONSILIER AL MINISTRULUI UCRAINEAN DE INTERNE, ANTON HERASCENKO, A DECLARAT PENTRU ASSOCIATED PRESS CA AVIONUL A FOST DOBORAT DE O RACHETA, LA O ALTITUTINDE DE 10.000 METRI. INFORMATIA NU A PUTUT FI VERIFICATA, PANA LA ACEST MOMENT.

Malaesia Airlines sustine ca a pierdut contactul cu zborul MH17 de la Amsterdam. Ultima pozitie cunoscuta este deasupra Ucrainei, arata BBC.

O sursa de la Moscova a spus, pentru Reuters, ca avionul a fost gasit arzand, in estul Ucrainei.

Avionul nu a intrat in spatiul aviatic al Rusiei, conform sursei citate.

Se pare ca avionul Boeing zbura de la Amsterdam catre Kuala Lumpur.

Agentiile de stiri vehiculeaza doua cifre de pasageri: 285 sau 295 de oameni s-ar fi aflat la bordul avionului prabusit.

Agentia rusa ITAR-TASS confirma stirea: Un avion de linie Boeing 777 al Malesia Airlines s-a prabusit pe teritoriul Ucrainei, la aproximativ 60 km de granita cu Rusia, conform unei surse din controlul traficului aerian, citate de ITAR-TASS.

Conform sursei citate, avionul ar fi trebuit sa intre in spatiul aerian rusesc la ora 17.20 (ora Moscovei)

Avionul a cazut la 60 km de granita. Semnalul de localizare de urgenta a avionului a disparut”, a spus sursa citata.

Toti cei 295 oameni aflati la bordul avionului au murit, conform sursei citate.

Este cel de-al doi-lea avion al companiei Malaesia Airlines care se prabuseste, in decurs de sase luni. Primul astfel de incident a avut loc in martie 2014, cand cursa de linie 370, de la Kuala Lumpur catre Beijing, a disparut. De atunci, avionul nu a fost gasit, in ciuda cautarilor concentrate in Oceanul Indian, la vest de Australia, conform Associated Press.

Situatia este neclara cu privire la cauzele prabusirii avionului in conditiile in care, in zona respectiva, se duc lupte intre fortele guvernamentale ucrainene si separatistii prorusi.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!