Voiculescu, la IPJ Ilfov. Oligarhul a fost asteptat de un protestatar care i-a aruncat bani si l-a acuzat de subminarea economiei

0
7

Presedintele fondator al trustului Intact, Dan Voiculescu, s-a prezentat miercuri la sediul Inspectoratului de Politie (IPJ) Ilfov, moment in care a fost intampinat de un barbat care i-a aruncat mai multe bancnote, acuzandu-l pentru “subminarea economiei nationale”, conform ziare.com.

Protestatarul care l-a asteptat pe Voiculescu la sediul IPJ Ilfov a inceput sa-l apostrofeze pe fondatorul PC in momentul in care acesta a iesit din masina si s-a indreptat spre masa de jurnalisti.

Barbatul i-a arucat cateva bancnote, spunand ca banii "reprezinta TVA la paine". "Sunteti un mincinos, ar trebui sa fiti judecat pentru subminarea economiei nationale", i-a transmis protestatarul lui Dan Voiculescu.

In replica, fostul senator le-a spus jurnalistilor ca manifestantul este "trimis de Basescu".

Dupa doar cateva minute, Dan Voiculescu a iesit din sediul IPJ. "Este reprezentatul aparatului represiv din Romania, condus de Traian Basescu. Omul a venit cu aparat de fotografiat, sa semene cu voi (jurnalistii – n. red.). Astepta momentul sa vin eu, sa inceapa sa urle, omul si-a facut datoria, probabil va fi platit pentru asta", a declarat Voiculescu.

Ajuns fata in fata cu manifestantul, fondatorul Intact a avut si un scurt schimb de replici cu barbatul. "Ia zi, ma, Basescu te-a trimis? Ia zi, ma!", i-a transmis Voiculescu. Replica a venit imediat, protestaraul calificandu-l drept "mincinos" si "infractor".

Dan Voiculescu a fost pus joi seara sub control judiciar, fiind urmarit penal intr-un dosar de coruptie. El este acuzat de DNA ca a santajat mai multi oameni de afaceri care au fost obligati sa dea bani trustului Intact, pentru a nu deveni tinta atacurilor mediatice din partea televiziunilor.

Avocatii au contestat masura controlului judiciar, iar contestatia va fi judecata joi, pe 10 iulie.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!