Zborul MH17: Trenul cu trupurile neînsuflețite ale VICTIMELOR au ajuns la Harkov

0
11

Trenul cu camere frigorifice care transportă corpurile neînsuflețite ale pasagerilor zborului MH17, doborât la 17 iulie probabil de o rachetă sol-aer, a sosit marți, chiar înainte de prânz, la Harkov, oraș din estul Ucrainei dar controlat de guvernul de la Kiev, informează France Presse, citata de Agerpres.

Corpurile neînsuflețite ale victimelor urmează să fie remise delegației olandeze care le va transporta cu avionul la Amsterdam pentru a fi identificate înainte de a fi predate familiilor lor, prin intermediul serviciilor din țările lor.

Trenul, compus din cinci vagoane frigorifice, cu inscripția 'Donbas', a intrat mai întâi în gara Harkov-Balașovski, ca apoi să-și termine cursa în interiorul uzinei de tancuri Malâșev.

Potrivit unui lider al rebelilor, corpurile a 282 din cei 298 de ocupanți ai avionului malaezian au fost recuperate, precum și numeroase fragmente aparținând altor 16 victime.

Avionul Boeing 777, care efectua un zbor pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur, s-a prăbușit joia trecută în estul Ucrainei, probabil doborât de o rachetă trasă dintr-o zonă controlată de 'rebelii susținuți de Rusia', potrivit SUA.

Comentează

Please enter your comment!
Please enter your name here
Please enter your comment!